ENGINEERING

Van der Lee start elk project met engineering. Aan de hand van uw wensen denken we mee om tot een kostprijstechnisch interessant product te komen. Onze tekenaars maken een 3D-model, waarin de afmetingen en kleuren worden vastgelegd. We laten het ontwerp aan u zien en na uw goedkeuring starten we de productie.

PRODUCTIE

In onze bedrijfshal staan moderne machines waardoor we beschikken over de nieuwste technieken. Zo kunnen we snel en kwalitatief produceren. Het 3D-model is leidend en hier pakken we steeds op terug. Onze vakmensen zijn gecertificeerd en tonen u hoe vakmanschap eruit ziet.

Sinds kort hebben we onze productiemogelijkheden uitgebreid met een lasersnijder. Dit om nog sneller in te kunnen spelen op de behoeftes uit de markt én om korte levertijden te kunnen garanderen. Maximale afmetingen van de plaat zijn 4000 x 2000 mm met een maximale dikte van 25 mm (staal) en 20 mm (RVS).

MONTAGE

Voordat we onze producten bij u op locatie monteren, laten we deze behandelen middels een zinklaag of poedercoating. Deze oppervlaktebehandeling wordt uitgevoerd door een externe, gecertificeerde partij. Wij leveren en monteren uw producten volgens planning, maar zijn flexibel indien dit beter uitkomt op een ander moment.