OVER VAN DER LEE

Opgericht in 1978 door Gerard van der Lee. Door de jaren heen uitgebouwd samen met zijn team medewerkers en familie. Begonnen in een bescheiden loods en door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor klanten in de regio maar ook ver daarbuiten.
Van der Lee Metaal B.V. ontwerpt, fabriceert, levert en monteert:

  • Staalconstructies
  • Trappen
  • Leuningwerken
  • Balustraden

Alle producten maken we op maat. Ontwerp en vormgeving kunnen uiteenlopen van sober functioneel tot een beeldbepalend architectonisch element. We maken daarbij gebruik van diverse materialen waaronder staal, RVS, aluminium, hout en glas. De kwaliteit en duurzaamheid van onze producten is gegarandeerd doordat wij werken met de laatste technieken op gebied van ontwerpen (3D Hicad), construeren, produceren en conserveren.

We ontwerpen geheel naar wens van de klant en gebruiken onze vakkennis om tot een technisch en esthetisch perfecte oplossing te komen. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, architecten, overheid of particulieren.
Ons team bestaat uit 15 medewerkers en varieert van jonge tot ervaren krachten. Van der Lee Metaal B.V. is een erkend leerbedrijf van SBB. Het SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven. Tevens zijn wij VCA* gecertificeerd, lid van de Metaalunie en de branchevereniging Nederlandse Trappen Fabrikanten.

FLEXIBEL

Wijzigt uw planning en heeft u onze producten op een ander moment nodig? Geen probleem, wij stellen ons flexibel op.

MEEDENKEND

We denken mee met uw wensen, ontwerpen zo gunstig mogelijk en zorgen voor een kostprijstechnisch interessant resultaat.

VAKWERK

Met onze vakkennis en ervaren medewerkers ziet u dat elk product vakmanschap is.

KORTE LEVERTIJD

Van ontwerp en productie tot montage op (bouw)locatie: wij schakelen snel en hebben een korte levertijd.

BRANCHES

Wij voeren onze opdrachten uit voor zowel de zakelijke markt als particulieren.

Woningbouw

Utiliteitsbouw

Renovatieprojecten

Voedings- en levensmiddelen industrie